En trött kämpe

Segt att komma upp imorse men det gick. Först in till Malmö för möte med byrån och sedan till kontoret i Lund. Jobba undan som sjutton för imorgon ska jag till Stockholm med jobb och missar en dag. Rusa hem för att få i sig mat innan zumban.

Iväg till Studio S och körde en timme. Svettigt och roligt men maten kom i magen för sent så blev lite knipig. Men det gick. Hem igen och förbereda mat. Frukost innan planet är i kylen. Likaså mellis som bidde 2 kokta ägg, orostade och osaltade nötter plus ett proteinbar. Hoppas jag hittar bra lchf lunch i storstan och inte faller för frestelser.

Har också förberett morgondagens middag (thaisoppa med grönsaker). För det blir rusning hem från Sturup för att käka imorgon. Smälta maten sen gymmet för crosstrainer och PT Marie. Vilket hektiskt liv man lever :-) Men nu ska denna trötta tjejen duscha och hoppa i säng.

Kommentarer

 1. Hej!

  Vilken diciplin du har! Förberedelser är A och O. Har själv precis kokat ägg att ha i bilen för tjänsteresan i morgon. Har även, för ovanlighetens skull inhandlat en proteinbar för hemresan. Har lite svårt att hitta något bra där. Har du några bra tips på bars?

  mvh. Sara

  SvaraRadera
 2. Nä jag tycker också proteinbars är svårt. Innehåller tyvärr en del konstigheter men när jag är på resande fot så är det ett sätt att hålla koll på kaloriintaget samt inte bli frestad av allt annat.

  Kör lite varierat på Nutrilett, Allevo, Naturdiet och en massa andra. Brukar köp när jag hittar en sort ute i butikerna.

  Denna gången prövade jag lime/vanilj från Reztart. Helt okej men som alla tjatar man det tillräckligt länge tröttnar man.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass