Svettig start på dagen

Först in på gymmet imorse och upp på crosstrainern. Efter det körde PT Marie hårt med mig i en timme. Diverse övningar och emellan varje set så vart det ett par varv jogging runt salen. Svetten den rann. Måste införskaffa pannband eller nåt för jag ser ju inte :-)

Alltid skönt att börja dagen på gymmet. Men benen är möra när man ska sig upp för alla trappor efteråt. Då kommer mantrat - "du ska vara Maries mest vältränad kund om ett år då får du fasiken sätta fart". Funderar på att väga mig imorgon som delkoll. Får se vad jag känner för annars är det ju den 10de som gäller.

Mätte mig kring midjan imorse och det visade på 92 cm. Det betyder sedan den 10 okt har jag minskat från 97 till 92. 5 centimeter - me love!!! Jag vill så jättegärna nå mitt mål på 95 kilo och är faktiskt lite skrajsen att jag inte ska klara det.

Vet att jag måste skärpa till maten mer och jag jobbar på det. Träningen fixar jag och det är 300 svettiga minuter. Men just nu känner jag mig stark så jag ska pressa mig lite till. Hoppas att detta räcker men vi får se. Håll tummarna för mig därute!!!

Kommentarer

  1. Heja, heja dig! Är imponerad av din träningsfokus!Hoppas att du hittar den rätta energin till maten också!!! Det gäller att hitta rätt morötter och "piskor" längs med vägen....Håller tummarna för att du ska nå ditt delmål!
    Denna veckan har jag nått målet att vara rätt sida BMI-gräsen för normalviktig. Det målet har jag kämpat för aktivt i 2 års tid. Nu gäller det att ta tillvara på alla känslorna och verkligen fatta att jag är där...

    Ha en trevlig helg! //Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass