Mitt nya mål!

Massa möte på jobb utanför kontoret. Alltid trixigt för det är svårare med maten och man kan inte dricka så mycket vatten som man borde. Men så är det - bara att anpassa sig. 80 minuters träning dvs 27% av denna veckans träning är avklarade. Det bidde 20 min crosstrainer och 60 min PT pass så jag är nöjd med dagen.

Jag har ju skrivit mycket om målsättning - framför allt på min tidigare blogg dvs det som ligger under länken till mitt bloggarkiv. Nu har jag satt upp ett nytt mål för mig. Visst har jag viktmål och måttmål dvs jag vill väga 95 kilo till jul. Jag vill också innan påsk nästa år kunna ta på mig mina smaljeans dvs runt 85 kilo.

Nu har jag ett mål på längre sikt dvs i slutet på nästa år så är mitt mål att vara min PT Marie's mest vältränade kund. Jag tycker att jag är en minipytteliten bit på vägen för träningen går bättre och bättre. Men det är ju jämfört med mig själv. Ett nog så viktigt mål för man måste se ljusningar i allt och det försöker jag verkligen alltid att göra.

Så det viktigaste för mig är inte att bli smalast utan jag vill vara stark och vältränad. Jag vill inte hindras av min kropp utan jag vill kunna göra det jag vill göra. Utsätta mig för utmaningar men fixa dem! Nu gäller det bara hur man mäter detta målet och den enda domaren är ju Marie. Hmm måtte hon nu inte ha någon elitidrottare i sin kundbas :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass