Fotoskola...

Alltså hur gör ni andra när ni ska ta en "dagens outfit" i spegeln för att just idag känner ni er extra snazzy (joho det är ett ord så googla på :-) )? Jag får alltid mobilen som huvud och det känns ju mindre personligt. Fast när jag prövar och hålla den så där lite snett om kroppen så kommer oftast bara halva jag med eller så tittar jag vindögt åt något annat håll. Hit me med tips! Dagens anledning till fotosession - min nya fina fluffiga kofta och självklart att jag kände mig så snygg :-)

Den vanliga...

100 försök senare kom ju nästan hela jag med...

Nailed it eller? 

Kommentarer

 1. Jag brukar hålla mobilen lite längre ner, typ i brösthöjd. Då brukar hela jag komma med - däremot brukar jag missa att titta upp, haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cecilia! Ja precis det är inte lätt att tänka på allt ;-)

   Radera
 2. Jag brukar också hålla mobilen nedanför huvudet, typ i midje- eller brösthöjd. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nellie! Jag fortsätter att öva ;-) Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass