Tina testar PTO...

För flera veckor sedan fick jag ett mail till min "bloggmail" från Private Training Online. De undrade om jag vill testa 8 veckor med deras PT Online erbjudande. Oftast när jag får förfrågningar via bloggen så i 99% av fallen tackar jag nej. Dels vill jag inte ha en massa reklam eller liknande på min blogg. Det är ju inget jag försörjer mig på och tjänar pengar på. Jag har ju inte ens annonser... Dels för att om jag ska testa något så vill jag att det ska vara något jag kan stå för, passar in på det jag bloggar om eller jag är nyfiken på något.

Först tänkte jag tacka nej för jag kände inte för det just nu (ny skola, söka jobb, diet m.m.) och tänkte att det måste nog vara nu. Så jag lät mailet ligga ett tag i inkorgen. Fast till sist så kändes det ju inte så professionellt så jag tog mig tiden att svara. Frågade om jag kunde för göra dessa 8 veckorna vid ett senare tillfälle eller om det bara gällde nu. Och voila de vart så snälla att jag får lov och göra mina testveckor i november - december.

Perfekt för då har jag lite support i en av mina största utmaningsmånader under året dvs julmånaden som lockar med lussekatter, choklad, pepparkakor och jag vet inte allt nonstop... Så nu funderar jag på hur jag vill att de ska lägga upp mitt träningsprogram, kost och vad är mina mål med dessa veckorna. Som det känns nu vill jag har ett väldigt specifikt träningsmål som tex kunna göra ett riktigt utfall. Då krävs det nog väldans mycket träning för rörligheten och balansen för denna bloggerskan. Har du testat PT Online och vad hade varit ditt mål för en 8 veckors period?

Den 16 november kör jag igång och bloggen följer med på äventyret!!!

Kommentarer

  1. Jag fick samma erbjudande som du, via min blogg. Kör deras upplägg nu och är nöjd. Enkelt och smidigt. Kombinerar med eget träningsupplägg för löpningen men får hjälp med styrkan och maten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass