Tappade fokus...

Ett tag i förra veckan tappade jag bort min fokus på mitt mål dvs att nå 70 kilo. Både en och två dagar höll jag mig inte till min kostplan. Det blev både massa knäcke med smör och marmelad plus korv med bröd, massa riskakor och ett par bars för mycket. Inget vidare och inte ett sätt att nå sitt mål. Finns olika anledningar till varför jag åt bland annat för att jag var trött och kände mig lite småkrasslig.

Detta är faktiskt mitt största hinder. Tidigare prioriterade jag alltid 1) träning 2) kost 3) vila/sömn. Men numera har träning och sömn bytt plats. Det kvittar vad tusan jag planerar och gör om jag inte är utvilad för då kan jag inte stå emot frestelser. Som igår hade det varit bättre att jag gått och lagt mig en stund. Men jag glömde bort att lyssna på min kropp och jag tappade bort fokus. Idag är en ny dag och jag har reflekterat över vad som hände. Baby is back och fokusen is on!!!

Har lagt ut denna bild tidigare men den är så sann...

Kommentarer

  1. Upp på hästen igen bara! Och det där suget, det är ju endorfinbrist i kroppen så skaffa dig endorfiner på andra sätt än genom socker och kolhydrater så släpper suget! Du fixar det! Du kan allt du vill - kom ihåg det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp så är det bara på det igen! Och tack för påminnelsen om endorfiner!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass