Yoga-status...

Förstår att ni är väldigt nyfikna på hur min yoga-status är eller? Igår genomförde jag mitt fjärde pass och jag är himla stolt över mig själv. Testat 4 olika och alla har sin charm (eller smärta :-) ). Det som genomsyrar min upplevelse är instruktörerna som tagit så väl hand om mig. Visat alternativ, justerat, hämtat hjälpmedel, frågat om jag är okej, och gett mig beröm. Guldstjärna till dem!!! Så ja jag är rookie och jag kämpar men jag ger inte upp.

Även om det alltid känns extremt obekvämt 5 sekunder in på varje pass och jag ifrågasätter skarpt mig själv vad tusan jag gör där... Fast redan märker jag skillnad på min hållning, rörlighet/mjukhet i kroppen och medvetenhet om min bål framför allt. Känner att det är skönt med värmen och att jag får ett lugn. Plus holy crap träningsvärken i alla små konstiga muskler i axlarna, armarna, ryggen, bålen... Och jag är så himla glad att det funkar med min svanskota och min hälsporre. Yoga-äventyret fortsätter :-)

Kommentarer

 1. Det är så skönt när man får den där kontakten med musklerna i kroppen! Jag övar mycket på min "brain-muscle-connection" - jag har helt toksvårt att få kontakt med min ena vad, och ryggen är jag inte heller i synk med, men det kommer tänker jag, om jag bara fortsätter öva :-D
  Hejja dig och fortsätt med det du mår bra av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marina! Ja jag kämpar på och en vacker dag så.... Lycka till!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass