Lite gott och blandat...

Inledde dagen med en informell intervju på stan i Lund angående en jobbrekrytering. Gick himla bra tycker jag och låter väldigt spännande. Processen fortsätter i slutet på sep/början på okt så under tiden får jag fokusera på skolan... Idag är nästsista mötet i min Mindfulness eating kurs så i eftermiddag måste jag förbereda mig inför det. Bestämde mig för en tid sedan att inte ta steget till instruktör utan fortsätta jobba med mig själv först. Känns helt rätt.

Om ni behöver bli underhållna under tiden så kan ni ju kika på Dagny: http://www.svtplay.se/video/3248812/det-ar-inte-sa-dumt-att-bli-gammal/det-ar-inte-sa-dumt-att-bli-gammal-avsnitt-1-1 Så härlig och en av mina nya idoler!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass