Plugg, plugg, plugg...

Kommande vecka blir intensiv så därför har hela helgen gått åt att plugga. Det är nämligen troligtvis två jobbintervju i veckan (en bokad - mån och en preliminär - fre). #rosahoppet går av stapeln på nästa söndag så det är en del att fixa inför det med kommunikationen och möte m.m. Jag har cirkelgymspass att hålla och hinna med min egna träning. Fast framför allt sköta dieten nu när stressen slår till. Sen har jag ju skoluppgift som ska lämnas in innan söndag. Denna veckan om kost och stress så det är ju lite passande :-) Plus att jag har min sista Mindful eating session på onsdag som jag måste förbereda (läsa färdigt kurslitteratur och svara på frågor). Och till sist sociala aktiviteter som afterwork, räkmacka på Grand, etiopisk afton och sådana trevligheter... Busy bee :-)

Skolbänken hela helgen för att hinna klart till onsdag när det är Mindful eating och Mindfulness på schemat. Gäller att planera sin tid :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass