Vinterjackan - take 8

Då vart det fredag och dags att "rapportera" veckans status på stålplattan m.m. Dagens vikt bidde 78,7 kg dvs 2 hekto upp från förra fredagen och rumpemåttet vart det samma (118 cm). Jackan provades i en jäkla fart innan jag skulle iväg på frukostseminarium och jag kunde konstatera att även den är status quo från förra veckan. Fast dagens stora vinst var att jag kände mig så fin i min nya klänning och frisyr. Susade iväg till Malmö med gott självförtroende och nöjt utav att känna mig snygg! Därför blir det skrytkort på mig idag istället för vinterjacka så rent officiellt blir det ju inte take 8 :-)

Lite mörkt kl 06...

På allvar - vi har pratat om detta tidigare men jag blir lika osäker varje gång... Hur ska man posera på bästa sätt?
Vilken är din favoritpose för att se extra snygg ut på foto ;-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass