Vinterjackan - take 7

Blir ett lite bildtorftigt inlägg idag då jag vart så sömnig imorse att jag glömde fota vågens resultat och vinterjackan får jag ta ikväll när maken är hemma. Men i alla fall så visade stålplattan på 78,5 kg (förra veckan 79,2) så det är jag himlans nöjd med. Precis under gränsen för att inte räknas som fet utan "bara" överviktig ;-) Jaja med ca 53 kilo muskler så lär BMI och jag aldrig riktigt lira väl ihopa... Dagens rumpemått visade på 118 så ungefär 1 cm mindre så det tar sig. Och jackans passform återkommer jag med ikväll. Förra veckans resultat kan du kika på här!

Uppdateringen kommer här...Numera kan jag ha skärpet i fjärde hålet!

Cirka 13 till 13,5 cm skillnad innan jackan kan stängas längst ner... 

Kommentarer

 1. Det är centimeter som räknas, jag ska mäta i morgon, lite nervös faktiskt!
  /marina
  Http://mindrefett.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt! Kommer gå bra - heja dig!!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass