Vinterjackan - take 6

Veckans status på stålplattan, rumpemåttet och vinterjackan kommer här. Vikten visade på 79,2 kilo och rumpan mättes till 119 - 119,5 cm cirkus något. Så det är 3,2 kilo ner och 1 till 1,5 cm mindre runt rumpan. Jag är jättenöjd över detta resultatet: Jag sliter som tusan för att få något att hända och då vill jag se resultat. Vinterjackan kom också på imorse och maken vart hemma så fotobevis kan levereras direkt. Inte illa va :-)

Men vet ni vad som är det allra bästa??? Det är att för första gången i världshistorien så tror jag verkligen innerst inne på att jag kommer lyckas. Jag kommer nå mitt mål på 70 kilo och det känns så jäkla skönt att ha den tron på sig själv!!! Nej jag tror inte att min värld kommer förändras för att det visar en viss siffra men om som jag jobbat mot ett mål i 8 års tid så vill jag nå det! Inte för att vara smal utanför att nå en hälsosam vikt utan (förhoppningsvis) krämpor i knä, fötter m.m. Och förbättra på mina chanser att slippa diabetes och hjärtproblem.

Att vara 162 cm och väga det jag väger är inte hälsosamt för mig punkt slut. Sen kommer jag alltid ha former och det är jag glad för speciellt nu när rumpan is in fashion :-) Fast visst - jag sticker inte under stolen med att jag vill nå mitt mål för att få tillfredsställelsen att faktiskt nå detta mål som jag kämpat så för i många år. Jäklar vad jag ska fira mig själv när det händer för det är jag värd!!!

Morgonens vikt!

Tredje hålet inget bekymmer runt midjan men det är sen det blir lite problematiskt med knapparna 

Ca 14 cm kvar till stängning som var ca 15,5 vid sista provningen i mitten på augusti. 

Kommentarer

  1. Klart du når ditt mål, vill du dit så kommer du dit! Bra jobbat och keep up the good work!
    /Marina
    http://mindrefett.blogspot.se

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass