Ledartröjan är på...

Denna veckan blir det hela fyra Cirkelgymspass i Friskis-tröjan. Idag gick det första av stapeln. Fick träna samtidigt så jag hann med min egna träning men det gick bra. Så kul med alla leende och hur seniorerna kämpar på med maskiner, hantlar, pilatesbollar och rockringar. De är grymma!!! På torsdag eftermiddag är det vanliga passet jag brukar hålla i och på fredag blir det hela två på raken. Ett kl 8.30 som är "för alla" (vilket även seniorpassen är) och kl 10.00 blir det ett cirkelgym för senior. Det sistnämnda får jag även klämma in lite egen träning för att få ihop schemat. Men viktigt att ställa upp för varandra för nästa gång kan det vara jag som behöver hjälp.

Har ju glömt att visa den fina lappen jag fick i torsdags. En dam som var nybörjare som jag hjälpte genom måndagspasset som skulle kommit på mitt pass. Men hon var tvungen att avboka och bad receptionen specifikt att ge mig denna lappen. Gulligt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass