Inspirerande kväll!

Du som följer mig på instagram såg nog en hel del bilder från denna tisdagskväll men jag måste bara göra ett inlägg här också. För en tid sedan flaggade jag här för detta eventet och om någon ville följa med mig. Jag hade sådan tur att bästa Charlotte ville följa med mig. Jippi! Och i tisdags vart det dags. Vi möttes upp på Satori först för lite "försnack" innan vi begav oss till Palladium för 4Good inspirationskväll "Eat, Love, Live".

Om du missat dessa tidigare så måste du genast bli medlem här! Kostar inget och då får du rabatt på dessa kvällar. Win-win ju! Fyra gånger om året besöker de Malmö med olika föreläsare och jag går alltid därifrån inspirerad och motiverad till max! Denna gången var föreläsarna: Leila Lindholm, Agneta Sjödin, Åsa Tönne och Mårten Nylen. Det lottas också ut fina vinster och en välfylld goodie bag får följa med en hem. Den 17 november är det dags igen med temat "Pay it forward". Då ska Tilde de Paula, Tony Irving, Karin Volo och Cecilia Andren Nyström inta scenen och gissa vem som kommer sitta i publiken...

Här kommer bildkavalkaden!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass