Snabbt inlägg innan sängen

Tillbaka på hotellet efter en lång dag och helt slut. Men det viktigaste - mina tygkassar levererades och blev kanon. Fast vart det värt de gråa håren... hmm. En annan sak som funkat bra idag har varit maten. Omställning att skippa kolhydrater och käka lchf men jag börjar få kläm på det.

Frukost blev ägg, bacon och en kopp te även om juicen hägrade. Lunch kycklingsallad (slapp mackor för man köpte själv och jag var duktigt och tog inte pizza...) med te/vatten. Mellis - medhavda nötter och 2 babybel. Middag blev grönsakssoppa, grillade räkor i vitlökssmör och sallad.

Inte illa och jag är stolt över mig själv. Tog inte ens det färska varma brödet innan mat... Dock ingen träning om inte gå runt lite på mässan räknas. Men det tar vi igen senare i veckan. Så nu kör vi på detta. Gonatt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass