Svar på kommentarer

Av någon anledning kan jag inte svara på kommentarerna jag fått så här kommer ett inlägg istället. Alltid så kul med kommentarer så snälla lämna fler. Kram Tina

Cecilia – hoppas ni fick lite roligt igår. Om inte annat åt Anders filthosen och mina blonda flätor... Vart så kul att träffa er men vi hann ju egentligen inte prata så mycket. Fast det kanske var skönt att bara slappna av och koppla bort allt. Vi kanske kan träffas en annan dag om du vill och orka. Och kom ihåg du är och kommer alltid vara vacker om du så inte har ett fjun (om du förstår vad jag menar) men jag kan tänka mig att det är jobbigt. Många kramar och vi finnas alltid där för er vad det än gäller!!!

Sara – Tack för din kommentar och för att du tittar in. Förstår precis vad du menar med eksem. Jag har jättetorr hud och så fort jag slutar med socker blir det mycket bättre. Och när jag äter my drug of choice så får jag stora torra fläckar som kliar något otroligt. Som en typisk allergisk reaktion. Angående mumsigheter så festar jag på bär (helst färska men lite svårare nu vid denna tiden) med vispgrädde (laktosfri och inget socker i) men inte varje dag. Innan jag käkade enligt lchf så var det fruktsallad som gällde. Ett tips från way back är att hacka en ruta mörk choklad över salladen för lite extra lyx. Ha det gott!

Tina – tack så mycket!

Joline – rekommenderar dig det varmaste att mäta dig för den dagen vågen står stilla minskar förhoppningsvis ett mått istället och då ger man inte upp lika lätt. Muskler väger ju också mer så man kan faktiskt gå upp när man tränar men bli smalare för fett tar mer plats på kroppen. Tack för att du kikade in och lycka till med din resa!

Kommentarer

  1. Tackar för tipset! Jag ska se till att det blir mätning imorn,.det är bäst att få de gjort :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass