Om 2 månader...

Igår var det PT pass kl 6.30 på morgonon. Cirkelträning/hinderbana - svettig men kul. Efter det iväg till Sturup för jag skulle upp till Stockholm med jobb över dag. Min kollega Louise och jag var på ett partnerevent på Berns Salonger.Kom inte hem förrän kl 23.00 och då vart denna bloggaren trött och orkade inte öppna datorn för att göra ett inlägg. Denna gångens kändisspaning bidde: Filip Hammar utanför China teatern (precis vid Berns salonger) och Tommy Lindström på flyget upp (den nya experten i Efterlyst).

Igår var det också 2 månader till min fölsedag. Blir hela 38 stolta år. Det är också då min ätardag kommer - har inte ätit socker sedan 28 juni. Har nämligen bestämt att vältra mig i socker 2 ggr om året. Mellan min födelsedag och nyår och sedan till midsommar. Metod som funkar för mig för att få ut lite av sockermonstrena. Dvs mätta suget, må skitdåligt men under så kontrollerade former som möjligt.

Sen är det på banan igen för jag kan inte ha tex lördagsgodis. Då tar det inte många dagar innan det är varje dagsgodis och varje timmegodis. Var och en hittar den metod som funkar för den individen. Vad är din metod?

Kommentarer

 1. Hej Tina!

  Jag tycker det är en toppenidé med ätardag. När den kommer så sällan. Tror faktiskt att det var så jag hittade till din sida för länge sedan. vill minnas att du beskrev vad du inhandlat till din ätardag och sedan foton på det? Kul idé och ganska lockande för en sockertant som mig. Är dock själv lite rädd för att fastna igen om jag unnar mig en sådan dag... Jag har fått en superpositiv effekt utöver viktminskning av att dra ner kraftigt på kolhydraterna - mina eksem som jag haft hela livet (32 av mina 35 år) har i princip försvunnit. Det är verkligen underbart att slippa dessa! I påskas var vi hos vänner hela helgen och jag åt det alla andra åt. Efter lite potatisgratäng, nybakat bröd så kickade sockersuget igång hos mig. Jag gick på påskgodiset i samma mängd som alla andra. När vi åkte hem hade jag eksem över hela kroppen som satt i i en vecka. När mitt sötsug slår till försöker jag påminna mig om detta. Tycker dock att din idé är kul och klok!
  Mörk choklad äter jag med måtta. Jag har nu börjat dagdrömma om att till åka de där 6 milen till en alldeles underbar chokladbutik och köpa mig en liten och superlyxig ask med praliner till julhelgen när alla andra sitter och mumsar. MMMMmmmm......
  Har du hittat något bra när du vill unna dig något (utanför ätardagarna)? Alla tips är välkomna.

  Trevlig helg! //Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass