Tillägg till kommentarer under "Dagens meny"

Stort tack för era kommentarer. Värmer något otroligt!

Tina - angående magen så var man var banan den första veckan men nu tycker jag att det inte känns något. Snarare att man inte är så uppsvälld. Men det verkar var olika för alla. Kolla här: http://www.alltomlchf.se/grunder/omstallningsbesvar/
Mne alltid när man lägger om kost eller träning så reagerar ju kroppen på något sätt. Gäller bara att härda ut eller justera så det passar ens kropp.

Sara - nä jag kommer inte ha någon specifik invägninsgdag. Har testat det förrut och jag blir helt manisk. Till sist står man på vågen varje morgon och har man bara gått upp en 1 hekto just den dagen blir man jättedeppig. Så jag tar det lite ad hoc.

Kommentarer

 1. :-) lyckats pricka in 5 av symtomen på besvärslistan,haha,ja varför inte? Dristade mig att kliva upp på vågen idag och 1,5 ner sen i onsdags ("klappar"). Tror minsann jag provar ett tag till :-) Har inget sug och det är banne mig helt otroligt! Är ändå inte strikt utan nån finncrisp har slunkit ner under helgen,med bregott och ost på (nattfikan)Har lite svårt att hitta mm som man kan ta med sig,vem vill ha ett ägg i handväskan lixom :-) Har du nån tips? /Tina

  SvaraRadera
 2. Jamen det var ju bra prickat :-) Men kroppen brukar reagerar när man ställer om. T.ex. jag får alltid ont i mina knä när jag slutar med socker etc. Kroppen rensar ut och det sätter sig i lederna. Märkligt. Dock har jag med LCHF främst märkt att jag blivit lite luddig i huvudet men annars funkar det bra.

  Håller med dig det är lite kruxigt med att ha med sig mellis. Men det är ju också tillfälligt. Dvs nu ska jag vara borta mån - tors. Frukost enkelt - ägg/bacon, Lunch - kycklingsallad om möjligt (som idag) annars tar jag faktiskt till proteinbar/proteinpulver för att skippa alla mackor etc. Middag - välja ett så bra alternativ som möjligt och all dryck är vatten.

  Men för att återkomma till mellis - titta på det inlägget jag gjorde idag. Ägg går bra att ha i väskan och håller sig längre än vad man tror :-) Annars nötter som kommer att gälla för mig plus det jag kan hitta under dagen.

  Fast det blir ad hoc och absolut inte lika enkelt som om man är hemma. Men tror mig det går. Jag gick ner 33 kg på 1½ år trots ca 200 resdagar/år. Allt går men man får planera och det kan bli enahanda.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass