Veckans tips - Torrborstning

Varje morgon så torrborstar jag min kroppen innan duschen. I början vart det svårt att vänja sig. Kändes som man ville bara stanna i sin kokong i nyvakenhet och inte rivas upp till den brutal insikten att nu måste ha skyndas så man hinner till jobbet. Men man vänjer sig snabbt.

Efter ett par gånger så är ju också borsten mjukare :-) Köper min borste ( typ man förbrukar en på ett år eller nåt) i en hälsokostaffär. Den är i trä och har en rundad borste med skaft. Kostar väl ca en 5o kronor. Så ingen dyr investering på något som faktiskt kan ge dig en känsla av lyxstart.

Borstar hela kroppen och man riktigt känner hur blodflödet sätter igång kroppen och man blir varm. Helt enkelt en kickstart på morgonen och man känner sig mer levande. Huden blir också jättemjuk och len. Innan hade jag lite skrovlig hud eftersom jag är en sådan torris. Plus typ plitor på överarmarna. Det har jag inte längre utan jag är len som en barnrumpa :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass