Deppig träning

Var så laddad inför träningen idag i form av BodyAttack. Har ju ett antal minuter att få ihop denna helgen. Men så fort jag kom in på gymmet idag blev jag deppig. Vet inte varför - fanns liksom ingen anledning.

Maria, som vart instruktör, var jätteduktig för att få igång oss 7 stycken som dök upp. Men som vanligt var jag fetast och minst rörlig. Och när man är så få får man ju liksom mer plats i spegeln...

Kämpade på men kände inte den glädjen jag brukar. Är ju mycket huvudet som styr dvs ens tankar. Och eftersom tankarna var tunga var det precis som min kropp blev dubbelt så tung. Kände mig bara jäkligt fet och otymplig helt enkelt. Jaja men det är ju sant också.

Men jag genomförde passet och imorgon är det nya tag. Klockan 8.30 är det dags för PT. Efter det snabbt in till Malmö för massage, lunch och test av ny behandling (återkommer i bloggen om detta imorgon). Sedan tillbaks till gymmet för ett zumbapass. Sen blir det nog soffan :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass