En sann LCHF dag under bältet

Det tycker jag i alla fall detta borde räknas till. Frukost: omelett med kyckling och svamp, lunch kycklinggryta med creme fraiche, kokt ägg till mellis, köttgryta med ovangrönsaker och spenat till middag. Funkar by my book i alla fall för det vart inte pommes eller varm chokladmjölk...

Maken och jag tog också en 55 minuters rask stavgång (ja maken vågar vägra rosa stavar) runt Hjärup. Skön luft - så det vart en riktigt bra känsla efteråt. Och 18% av de 300 minuterna avklarade. Imorgon står det PT pass på schemat med 30 min kondition innan.

Måtten vad det ja. Jisses i denna bloggen har man inga hemligheter... Tråkigt att se att man återgått till ursprunget dvs januari 2008. Men jag tryckte också i mig otroligt många kalorier under våren. Dock i sitt förnekelse tillstånd tror man ju att nä men jag har ju inte gått upp så mycket. Yeah right tror du på tomten också eller?

Mått
Under bröstet: 92 cm (inget tidigare mått)
Midjan: 97 cm (85 cm)
Höfter: 136,5 cm (122 cm)
Under rumpan: 131 cm (118 cm)
Överarm (h): 41 cm (36 cm)
Överarm (v): 39 cm (36 cm)
Lår (h): 80 cm (70 cm)
Lår (v): 80 cm (70 cm)
Ovanför knäet (h): 62 cm (54 cm)
Ovanför knäet (v): 61 cm (53 cm)
Vad (h): 44 cm (inget tidigare mått)
Vad (v): 44,5 cm (inget tidigare mått)

Tidigare måtten är från 1 okt 2009. Så ganska precis ett år sedan. Jaja nu kör vi och jag ska tillbaks!!! Mäter du dig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass