Slappesöndag

Blev tidigt i säng igår efter all träning och sovmorgon imorse. Skönt! Sova är en av mina hobbies :-) Maken och jag slappar i soffan med film och med vars en laptop. Så socialt...

Men strax ska jag fixa lunch. Blir lax, broccoli och blomkålsmos. Tycker egentligen inte om blomkål men ska testa detta receptet jag har hittat. Återkommer med resultat.

Kl 16.30 är det gymmet som gäller. Har ju 90 minuter att ta igen för att få guldstjärna på Funbeat. 30 min kondition och sedan ska Marie kick my ass. Sen får det bli vilodag imorgon innan en ny veckas jagande av minuter :-)

Har inte vägt mig och har faktiskt ingen aning om jag gått ner eller inte. Eller rättare sagt vågar inte gissa för jag brukar alltid ha fel. Dvs när jag tror jag gått ner har jag inte gjort det och tvärtom. Vågar inte heller hoppas för mycket för då blir man så besviken.

Har ju inte heller lvet helt utan onödiga kollisar dvs har ju blivit scones, pizza och ris en dag. Kan man då verkligen förvänta sig ett resultat på vågen? Å andra sidan har jag ju tidigare ätit avsevärt mera så då tycker man att det borde hända något. Vem vet - inte jag i alla fall.

Tänkte väga mig på tisdagmorgon så får vi se hur det slutar. Antingen är jag glad som en lärka eller en deppig fetis. Oavsett så får ni veta det här. Watch this space!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass