Hårig kvinna?

Fullt ös idag. Dagen började 8.30 på gymmet för PT pass. Har också pressat in ett zumba pass så nu har jag gjort 70% av veckans träning. Så imorgon väntar 90 minuters kondition och PT pass. Maten har funkat bra - LCHF för hela köret.

Men idag har jag också testat en ny behandling som jag inte gjort tidigare. Har länge varit nyfiken på permanent hårborttagning med laser. För en tid sedan så hittade jag ett erbjudande på Groupon. Man kan hitta en hel del erbjudande där så kika in.

Erbjudande var 5 gånger på Body & Face för 1490 sek istället för 4975 sek så jag tänkte nu måste jag testa. Det är alltså hårborttagning med IPL. Idag var det dags för första tillfället.

Började med armhålorna. Terapeuten smetade på någon kylgele och sedan zappade hon mig. Brände till lite men inte mer. Ska dit igen om 4 veckor och då ska benen också får sig en körare. Hur många behandlingar man behöver är ju individuellt beroende på hur hårig man är.

Tydligen så är jag inte det så hon gissade på 2 ggr på benen och 2 ggr i armhålan. Men man kan ju även ta på andra ställen. Men när hon började prata brasiliansk variant så blev det lite svårt att andas :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass