Stressig dag och LCHF mellisar

Upp klockan 05 för att hinna med flyget till London. Usch är trött i ögonen nu och går nog snart och lägger mig. Anledning till att jag är här pga leverantörsmöten samt en ecommerce expo (ca 4000 deltagare) som vi sponsrar och stället ut på. Jag ska också kolla in konkurrenterna och gå på sessions för att lära mig mer om min nya arbetsvärld.

Det som har stressat idag har framför allt varit att den tygkasse som vi sponsrar med företagsnamn var fast på alla möjliga flygplatser. Många samtal hit och dit men det verkar lösa sig. Men i absolut sista sekund. Tradigt när det blir så för man blir så uppstressad.

Och vad är det första som gör sig påminnt då? Jo man blir sugen på allt möjligt. Skit men jag stod i emot och tycker dagen gått hyfsat ändå. Dock har jag upptäckt att det är en liten utmaning med LCHF och ta med sig mat. Tidigare var det ju frukt och bars. Men nu då?

Frukost blev på Kastrup i form av 2 hårdkokta ägg och 2 babybel. Funkar för de har ju sina förpackningar men inte lika gott när det blir ljummet... Fast det går. Annars är det ju bara mackor etc som är utbudet. Har med mig nötter (naturliga)så jag inte tappar energin helt.

Okej man kan inte vräka i sig men det är bättre än många andra alternativ. Gick också en runda runt kvarteret runt hotellet för att få lite frisk luft. Gick då in på den lokala affären och köpte hallon och babybel. Inget kylskåp men de ligger på fönsterblecket :-)

Har också med mig proteinbars och proteinpulver. Detta får bli mellisar så jag inte faller till föga. Så jag tror det ska gå bra. Det röstar jag på i alla fall! Fasar dock lite för luncherna på expon. Det är garanterat mackor så jag tror det blir proteinbars för mig. Okej kolhydrater men inte som gamla trekantsmackor som är utbudet.

PS! Tog med kameran men batteriet är slut - typiskt! Ska se om min kollega kommer ihåg att ta med sin. Vill ju ha lite bilder från expon!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass