Dagens meny...

Har fått en del frågor om jamen hur äter du nu och kan du inte skriva om det i bloggen. Vill ju inte att det helt plötsligt ska bli en matblogg och trötta ut er med varje liten detalj men okej här är ett smakprov.

Detta är dagens meny dock är det bara frukosten som intagits än så länge och det vart kl 10... Så man vet ju aldrig hur dagen slutar. Dock ska jag ju träna zumba i eftermiddag och vill inte vara med om en massa illamående så det gäller att ha energi i kroppen.

Frukost: 2 stekta ägg och 1 paket stekt bacon
Lunch: 1 Lövbiff med kryddsmör och kokt broccoli
Mellis: Babybel, kokt ägg och nötter (efter träning)
Middag: Hemmalagade chilirevben, coleslaw och spenat
Efterrätt: Vispad grädde (obs inget socker) med blåbär (om jag orkar)

Jag är tyvärr inte som en del att jag kan leva på frukosten till kvällsmaten etc. Min kropp behöver regelbunden energi. Har alltid varit så och kommer att vara så tror jag. Dock har ju sötsuget nästan helt försvunnit vilket underlätta otroligt då jag håller mig till ovanstående.

Alla är vi olika. Vissa skulle absolut inte kunna äta enligt lchf medan andra mår jättebra. Tror på att var och en hitta sin metod/sin livstil och anpassar till sin kropp. Tycker inte om när någon snöar in på något och sedan ska predika det till alla. Nej var och en hittar sin grej. Sedan kan man bli inspirerad och plocka till sig de saker som passar en själv. Vad tycker du?

Kommentarer

  1. Det är ju rena rama drömmetoden om den fungerar. Är inte heller sötsugen,fantastiskt! Går fortfarande och glor i skåpen men man kan ju inte ändra ett helt livs beteende sådär över natten ;-)
    Jag har ju testat sen i onsdags och mår bra förutom att min mage för ett herrans liv..vet ej om det kanske har att göra med att jag inte har nån gallblåsa mer. Nå,oljudet kan man väl stå ut med om det bara fungerar :-) Ska ge det några dagar till oavsett. /Tina

    SvaraRadera
  2. Hej Tina!

    Vad roligt att det går så bra för dig! När jag läser dina inlägg får jag känslan av att du är grymt taggad. Verkligen hittat motivationen. KUL!
    Håller med om att hitta det som är rätt för en själv. Själv fixar jag bara ren lchf i kortare perioder, sedan måste jag lägga till liiite kolisar (långsamma givetvis). Men visst är det härligt att slippa suget?! GI/Lchf är verkligen metoder man mår riktigt bra av. I alla fall som fd. "sockerjunkie" som jag.
    Kul med Zumba! Själv har jag tagit en härlig långpromenad i höst solen och därefter en skön cykeltur ner till stan och torgmarknaden. Lycka till resten av helgen! Är det måndag du kör invägningar på?

    mvh. Sara

    SvaraRadera
  3. Här har du en till som mår mycket bättre med högfett-/högproteinkost, även jag inte är jättestrikt. För mig handlar det främst om att få ordning på min mage, och det är SÅ skönt att slippa uppkördhet, svullnad och annat skräp! Lycka till med din mathållning!

    SvaraRadera
  4. :-) Håller med Sara! Du är verkligen på G och det är inspirerande!
    Glömt rekommendera en blogg ju! Gå in på http://annajdjacobsson.wordpress.com/. Grymt duktig och mängder med recept. Har skrivit 2 böcker oxå om sin väg ner från 137 kg. /Tina (igen..)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass