Hmm lite fusk idag...

Ännu en dag på ecommerce expon. Intressant och kuligt att se mina tygkassar med Apptus överallt :-) Slutade kl 16.00 och då tog jag en runda i affärerna. Maken du kan sova lugnt, frugan shoppade inget. Duktig kicka är jag!

Gick dock lite sämre med maten. Frukost, lunch och mellis gick fint. Men att gå förbir alla fik när magen kurrar vart inte det bästa beslutet idag. Och jag föll till föga och slukade varm choklad, fullkornsscones med smör och marmelad.

Och nu sitter jag med magknip och illamående. Är ju inte det smartaste att dricka chokladmjölk på fik när man är laktosintolerant och visst det var mumsig för en sekund men nu betalar jag priset. Finns ju så många fler frestelser när man är ute och reser.

Jaja sånt som inträffar och nu går vi vidare. En ny dag imorgon och då ska jag lyckas bättre. Hur har din dag varit?

Kommentarer

  1. Då är vi två som fuskat idag.. Åt på thairestaurang och mulade i mig vitt ris till maten. Landade som en sten i magen,not najz alls :-( /Tina

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl det enda man kan vara säker på att ibland trillar man dit. Det viktiga är hur man hanterar det dvs move on! Heja oss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass