Och resultatet blev...

Imorse vart det då dags. För vad? Jo måttbandet och vågen för att få en status. Okej jag har ju inte levt enligt LCHF helt och hållet. Men jämför man med innan oktober så är det som natt och dag. Och vad blev resultatet?

Jo ner 0,5 kilo sedan senaste vägningen (11 dagar sedan) vilket jag är nöjd med för med 5 hårda träningspass i veckan så bygger man en del muskler. Och det syns på måtten. Visst är vikten ett eftersträvandes mått men de där jeansen som jag kunde ha i början på året hägrar mer. Och ska de på så är det måtten som gäller.

Mått från idag:
Under bröstet: 91 cm (92 cm)
Midjan: 96 cm (97 cm)
Höfter: 134 cm (136,5 cm)
Under rumpan: 131 cm (131 cm)
Överarm (h): 40 cm (41 cm)
Överarm (v): 39 cm (39 cm)
Lår (h): 79 cm (80 cm)
Lår (v): 79 cm (80 cm)
Ovanför knäet (h): 61 cm (62 cm)
Ovanför knäet (v): 61 cm (61 cm)
Vad (h): 44 cm (44 cm)
Vad (v): 44 cm (44,5 cm)

Startmåtten med LCHF i parenteserna är från 10/10 2010. Så på 16 dagar har jag gått ner 9 cm på de ställen jag mäter på. Me like a lot. Och det känns faktiskt i kroppen. Så gör även träningen. Känner mig stark helt enkelt. Ska fan också tillbaka att gilla BodyAttack (nytt försök imorgon)! Men nu är det ombyte för kondition och PT träning

Här kan du se alla resultat

Kommentarer

  1. Gratulerar!! :-) /Tina

    SvaraRadera
  2. Va duktig du är som har mätt så noga, det var nog inte en så dum idé eftersom kroppen kan minska i omfång även om inte vågen visar något! Hur som helst så är det kul att läsa och se din viktresa! Själv har jag precis satt igång igen med min viktblogg och jag går ut hårt...; )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass