Blomkålsmos - är det gott?


Dagens lunch blev: laxfile i ugnen med lite peppar, creme fraiche och ost, kokt broccoli och blomkålsmos. Moset är ett lchf recept jag hittat och varit nyfiken på. Men jag tycker inte om blomkål. Nåja man får väl bli vuxen någon gång och ge det ett försök.

En påse frusen blomkål ner i kokande vatten. Efter några minuter ur vattnet och fram med mixerstaven. Mosa tillsammans med vitpeppar och smör. Blev faktiskt helt okej. God lchf lunch. Nu fortsätter vi så här!

Kommentarer

  1. Jag skär min blomkål i tunna "flagor" och kokar den i (havre)grädde och smör tills vätskan kokat in (ca. 5-10 min). Mosar sen ihop den, och använder ev. lite mjukost som bindmedel. Salt o peppar såklart!

    SvaraRadera
  2. Hmm det får jag testa nästa gång. Tack för tipset Susanne!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass