Trött bloggare

Har varit så himla trött denna veckan. Kan beror på att när man är krasslig gör man inte många knop och sen ska man försöka komma ifatt med allt. Har också varit en hektisk vecka på jobbet. Så helgen har tillbringats mycket på soffelocket...

Kom dock väg och tränade med PT idag. Skönt att svettas och att få en timmes träningsmeditation. Om en stund ska maken och jag ut och få lite frisk luft samt checka in vår grusplätt.

Annars blir det lite förberedelser inför veckan som kommer tex London tis och ons. Har man rätt valuta, vilket hotell, vart är det nu jag skulle på möte. Planera in träningen m.m. Planera är A och O. Hur planerar du?

Kommentarer

 1. Hej Tina!

  Håll ut, krafterna kommer efter krassligheten! Jag vet, är återigen "Fit for fight" efter min låånga förkylning. Ja, det är ett ständigt planerande med träningen. För mig är det viktigt att få in glädjen för att få den där lilla extra kicken även när det tar emot. Som typ i morgon funderar jag på att ställa klockan lite extra tidigt för en lite längre morgon promenad eftersom jag inte kan träna på kvällen. Tanken tar lite emot, men då försöker jag motivera mig med att på onsdag är det mitt jätteroliga step-pass och håller jag igång rörelsen fram tills dess blir det ännu roligare. Tja, nu när jag läser vad jag skrivit inser jag att det kanske varken är logiskt eller verkar motiverande för någon annan MEN hur eller hur så lyckas jag "lura" mig själv på det sättet. Att planera in morgonträning när tiden tryter har varit räddningen för mig. De dagar jag kommer hem efter en full dag så är det annars så lätt prioritera soffan istället. Har man redan gjort sitt pass så är det ju ok.
  På tjänsteresor väljer jag alltid hotell med bra gym, men på den fronten är du säkert redan luttrad.
  Är avis på att du har PT. Är du nöjd? Hur ser upplägget ut? Några bra tips?

  För övrigt är jag helt med på "fläskfiléns dag" och varför inte Brietårtans för särskilt festliga tillfällen? (Extremt många har haft med sig kanelbullar idag och bjudit på varpå jag lika käckt svarat var gång "Nej tack, men ät ni och njut, själv njuter jag av mitt kaffe och kaneldoften..." OCH det är faktiskt sant eftersom jag har fått så många hälsovinster av mitt livstilsval men varje gång har jag hört hur ihåligt det låtit i deras öron...

  Ha en härlig vecka!

  //Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass