LCHF-bullar

Fick ett tips utav Poppikock på LCHF-bullar bakat på Bakerix. Lät spännande då jag kan bli väldigt brödsugen och andra recept man läst om är mer ugnsbakat ägg. Så häromdagen beställde jag på http://www.lchfbutiken.se/

Idag blev den stora testdagen. Man kan tydligen baka olika varianter tex släta bullar, pizza etc. Eftersom jag inte vill fresta mina "sockerminnen" dvs ersätta det med något liknande håller jag mig till matrecepten. Därför bidde det bullar med pumpafrö. Recepten är på baksidan på sidan eller på butikens hemsida.

Väldigt enkelt. Vispa 4 ägg i 3 minuter, tjoffa ner blandningen, gör bullar, tryck dit frö och in i ugnen. 17 minuter på 175 grader. Hur smakade de? Jag skulle vilja jämställa det med scones. Det var helt okej så detta kommer vi köra mera på. Tack Åsa för tipset!!!

Bakerix-blandningen

 Utklickade bullar före ugn
 Tjoffade på ekologiska pumpafrö från Markatta
 Färdiggräddade bullar

Kommentarer

  1. Ååå, tack för länkningen!

    Jag tyckte det blev toppen att göra pizza på degen också, kan verkligen rekommenderas!=)

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass