ST Bootcamp - så himmelns kul!

Idag vart det dags! För vad? Jo ST Bootcamp dvs Sarah och Tinas Bootcamp. Min träningskompis Sarah och jag bestämde oss för i tisdags, när vi satt och eftersvettades efter spinningen, att det hade varit kul att köra ett träningspass ihop. Oftast hejar man bara och byter några ord innan eller efter pass. Men det hade varit kul att träna ihop och peppa och lära utav varandra. T.ex. tipsa om en övning eller bara få lite hejarop när det är tungt.

Så vi bokade 16.30 idag i kalendern. Vi kunde använda stora salen eftersom det inte körs så mycket pass nu. Sarah var ansvarig för programmet denna gången så är det min tur nästa fredag. Hon hade gjort ett strålande jobb. Med diverse styrkeövningar och så gjorde vi 1 min rusningar på stället. Körde övningarna 15 rep *3. Dvs tre varv utav övningar.

Vi började dock först med uppvärmning på löpbandet på 20 min. Sarah fick mig att höja inclinen till 10. Jisses det blev tufft men en bra utmaning. När vi vart klara joinade också en annan träningskompis Rebeca oss som rusat från jobb för att vara med. Sen körde vi stenhårt. Jag var så himla svettig och tog verkligen ut mig i övningarna under hejarop från de andra.

Det var så himla kul! Och jag lärde mig en del nya övningar som jag kan ha nytta av framöver. plus att det var kul att utmana sig tillsammans. Dvs vi har alla olika krämpor och förutsättningar men vi gjorde övningar på de sätt och med de vikterna vi kan. Men vi gav järnet hela tiden och peppade varandra att ta i lite till.

Nästa fredag är det min tur att sätta ihop programmet. Jag ser verkligen fram emot detta. Dels är det härliga tjejer (tyvärr kan inte Rebeca komma då för hon cyklar till Paris...) och dels för det kan ju bli tradigt bland alla maskiner ute i gymmet och man behöver variationen. Både för kroppen men också för knoppen. Så i och med detta lär jag ju mig mer om olika övningar.

Sitter bara här med ett leende för detta var det kuligaste passet på länge! Kan bara rekommendera andra att göra samma sak!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass