Aktivitetsfylld dag trots vila

Har ju vilodag från träning idag men har inte legat på latsidan. Dagen började med uppsägning av vår lägenhet. När vi kommer flytta ut så har vi bott här i 8 år. Är makens och mitt första hem tillsammans så lite nostalgi är det ju. Men vi längtar så till huset!!!

Sedan iväg till jobb. Är ju snart semester så det gäller att få saker och ting gjorda. Direkt från jobb till bästa Anette för fotvård. Alltid så skönt och man känner sig som en ny människa. Susade vidare till XXXLutz för att köpa 4 köksstolar och 2 barstolar till huset. Leverans om 10 veckor så det var ju tur jag inte chansade :-)

Nu ska jag förbereda inför morgonens träningspass och maten. Det sistnämnda blir relativ enkelt då jag ska på tjejlunch på stan med kollegorna och sedan på mysig tjejmiddag på kvällen. I better work my ass of imorgonbitti och passa mig för frestelser. Har ju invägning på fredagmorgon. Hur har din dag varit?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass