Trött bloggare i soffan

Jisses jag kan knappt hålla ögonen öppna så snart får det faktiskt bli sängen. Men först måste jag bara berätta om min underbara helg. I fredagskväll åkte jag med Nellan och lilla Agnes (5 veckor) till Yngsjö. Där skulle vi mysa med middag och sova över hos Malin. Cecilia mötte också upp.

Alltid lika kul att träffa dessa tjejerna som jag har känt sedan högstadiet/gymnaiset. Dock var det under många år vi inte träffades men nu är vi back on track. Och vi hade en mysig grillmiddag och prat i soffan med gott vin. Men jag är ju inte van vid vin längre och att jag går och lägger mig i tid för att få min skönhetssömn...

Vid lunchtid i lördags åkte vi tillbaka till Höör då det vart dags för att göra sig iordning inför nästa fest. Det var nämligen dags för stort släktkalas på pappas sida. Vi var nästa 100 pers bestående utav pappas syskon, mina kusiner och kusinbarn plus respektive.

Vi inledde med välkomstdrink och lite mingel. Efter det blev det tipsrunda där vi var indelade i lag för att lite grann lära känna varandra. Vissa av mina kusiner har jag inte träffat på typ över 20 år. Sedan väntade helstekt gris inne på den björkade logen och tårta (ej för denna). Som avslutades med massa glada skratt, prat och dans.

Var hemma vid 01-tiden och innan man kom till ro i sängen.... För att nu ha avslutat helgen med shopping inför flytten. Vi gjorde av med X tusen på några timmar och fick med oss hem 4 drickglas :-) Men om några veckor levereras en säng, madrass, sängbord i ek plus ett helt hallmöbelmang. Så vi är jättenöjda men trötta kämpar.

Nu gäller det bara att förbereda maten inför imorgon för nu måste det hela skärpas till. Har blivit för mycket kolisar i helgen som mackor och potatissallad. Men inget socker och nu är första sockerfria veckan avklarad sedan sockerdagarna. Så imorgon kör vi på så att vågen är snäll på fredag. Hoppas din helg har varit lika underbar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass