Beslut: Nya skor ska införskaffas

Har tänkt på det länge men faktiskt varit för feg. För vad? Jo att införskaffa löparskor eller snarare för mig bra gångskor. Jag har liksom fegat ur att ställa mig på ett löpband där någon ska studera min stil eller frånvaro av stil. Jag springer ju inte utan snarare lunkar och det är inga längre sträckor.

Men nu har jag bestämt mig jag ska göra det nästa vecka när jag är hemma. För bättre att tycka det är lite jobbigt i några minuter och sedan ha det bra. Kör ju faktiskt i alla fall 2 timmar på löpbandet i vecka och då ska mina fötter har det comfortable. Och i svepet ska också spinningskor införskaffas. Blir en riktig skovecka nästa vecka.

Kommentarer

  1. Ta dig till löplabbet! De hjälper dig att skaffa bra skor för dina fötter. Promenader eller löpning spelar ingen roll. Du får skor som passar dina fötter och din stil (eller frånvaro av... ;) )
    Lycka till med skoköpet!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Jag joggar inte men min 2 senaste par walkingskor har varit joggingskor och dom har varit bättre, bekvämare o skönare. Go for it!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass