Så imponerande

Imorse vinkade jag hejdå till några träningskompisar från Studio S. De är nämligen på väg på cykel till PARIS!!! Hur coolt är inte det!!! Även om jag inte avundas deras rumpor :-) Men de gör det utav ett gott skäl - nämligen Barncancerfonden. Så nu tycker jag att du ska skänka pengen som brukar gå till lördagssnacks till de sjuka barnen istället. Det har jag gjort!!!

Du kan följa dem på facebook: http://www.facebook.com/TeamRynkebyMalmo och heja på dem där. Tänk bara dag 5 när det är två dagar kvar till Paris och benen är stumma. Då behöver man hejarop!!! You go girls I am proud of you!!!!

Så klicka nu in på länken och gå till Information och skänk lördagspengen!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass