Utmana dig själv

Förra fredagen vid uppvärmningen till vårt först ST Bootcamp på Studio S så utmanade Sarah mig att höja inclinen. Och jisses vilken skillnad. Höjde från 3,5 upp till 7,0. Jisses vad mycket mer jag svettades och fick ta i. Och i veckan satte hon ett par hantlar i nävarna på mig... Vilket vart oerhört bra för jag hade nog kört mycket på rutin på löpbandet den sista tiden så jag behövde ett wake up call. Tack Sarah!

Imorgon blir också en utmaning då jag satt ihop min första version utav ST Bootcamp (dvs Sarah och Tinas Bootcamp). Blir ju mitt första egna "pass". Är ju en utmaning på många sätt. Dels för att vi inte är ute bland maskinerna utan kör övningar med vikter eller kroppen inne i stora salen (om den är ledig). Dels för att man vill ju sätta ihop ett bra pass som täcker hela kroppen dvs så många muskelgrupper som möjligt. Sen vill man ju få upp pulsen, träna rörlighet och balans. Det är mycket nu:-)

Så efter noggrann research, test och ångest tror jag att jag fått till det. Varierande styrkeövningar, pulshöjare, ett släng rörlighet och balans. Men lite nervös är man allt. Fast det gäller att utmana sig så man kommer vidare. Lär mig så otroligt mycket på det. Hur utmanar du dig?

Kommentarer

  1. Var inne å kollade på länken du skickade, vilket arbete hon gjort den tjejen!! Ja det är ju inte alls dumt att kombinera så, men jag ska nog köra min kondisträning genom promenader istället ett tag å lägga extra krut på styrka på gymmet, det braiga är ju att om det är dåligt väder ute så kan jag ju gå på löpbandet en sväng istället! Jag måste prova å se vad det ger för resultat.=)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag hejar på dig Åsa! Detta fixar du!!! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass