Ändring i min träningsfokus

Märker att jag blir allt mindre intresserad av grupp-passen och är mer intresserad utav styrketräningen och egna kondispass. Eller beror det på sommarschemat på gymmet? Tror faktiskt inte det. Känns på grupp-passet är det alltid något jag ska anpassa eller får göra övningen annorlunda tex pga min axel, knäna eller vikten.

När jag kör i gymmet så känner jag mig starkare, friare och friskare. Beror nog också på att jag kan fler övningar och känner mig säkrare i gymmet. Men också för att jag tror på mig själv dvs jag behöver inte passa en tid eller ha någon som säger till mig vad jag ska köra. Drivet att träna är inom mig och det är jag som pushar mig själv till nästa nivå. Me like!

Kommentarer

  1. Jag funderar också på allvar att börja styrketräna i höst å dra ner på gruppassen, mest för att jag känner att viktminskningen avtar lite när jag kör för mycket kondition...min kondisträning får nog bli promenader så länge det går å sen när snön kommer blir det löpbandet på gymmet. Du är så himla stark och duktig Tina!! Jag är så glad över att kunna läsa din blogg, får massa bra tips av dig!

    Kram

    SvaraRadera
  2. För mig är kombinationen bäst dvs 2-3 styrkepass per vecka och 2-3 kondition. Beroende på vad man gör, har tid med etc. Man formar ju kroppen mer med styrkeövningar samtidigt som man övar upp rörlighet, smidighet, balans etc. Plus att visst man förbränner mer vid kondition men när man bygger så förbränner muskler mest hela tiden plus att muskler är smalare än fett dvs man blir också fastare i kroppen. Och stark! Åh tack Åsa för dina fina ord - gör mig väldigt glad om någon annan kan ha nytta utav mina tankar och funderingar. Jag hejar på dig!!! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass