Vet ni vad jag gjorde igår...

... jag flög helikopter. Det vart lite pirrigt innan men är ju något som jag alltid velat göra. Hade kanske mer drömt om en flygtur över New York eller Grand Canyon. Men en tur över Hjärup är ju inte att förakta :-) Var ju också kul att få en möjlighet att se nya huset uppifrån. Vi var där i god tid vilket var tur för det fyllde på med folk som ville åka.

Men vet ni vad nästa det mest underbara var? Jag reflekterade inte ens över om jag inte skulle klara av att komma upp i helikopter eller om jag inte skulle lyckas kliva ur. Eller skulle jag få plats i sätet eller skulle säkerhetsbältet inte räcka till. Kom att tänka på det när jag satt mig framme hos piloten och de drog åt bältet. Typ jisses det var ju inga problem. Om detta hade varit för ett par månader sedan hade det varit allt jag nojat över. Det känns STORT!

Här kommer lite bilder:
Här är den!!!
 Lite skräckblandad förtjusning innan...
 Nu lyfter vi och ser Jakriborg lite grann från ovan
 Nog njuter jag av utsikten
Här ser man Hjärup. Det området med de röda taken (lite grann i mitten/vänster) är Jakriborg där vi bor idag. Området längst upp till höger i vitt med svarta tak - dit ska vi flytta i oktober. Om längst till vänster i nedre kanten syns lite träd och en gul byggnad med svart tak - det är mitt andra hem! Nämligen gymmet :-)
Huset uppifrån. Vilket som är vårt. Vänster kolumnen,
4:dje raden uppifrån och andra huset från vänster. Nu vet ni precis...

Kommentarer

  1. Det har jag också gjort en gång för längesen, galet kul!!=))

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass