Fortsätt till huvudinnehåll

Svag bloggerska

Hmm kände mig pigg och stark när klockan ringde kl 07 och det var dags för gymmet tillsammans med PT-Malou. Men något hände emellan sängen och gymmet för dagens pass var definitivt inte det kaxigaste. Jag kände mig matt, yr, illamående och bara svag. Krigade på och genomförde kettlebellspasset men inget man skriver hem till mamma om if you know what I mean.

När jag kom hem käkade jag lite ägg och sedan trots det fina vädret däckade jag i sängen. Sov som en stock i 2 timmar och nu har jag käkat gårdagens rester på ryggbiff och wokade grönsaker. Hinkat massvis med vatten och nu börja jag känna mig som människa.

Tror inte jag har något som står i kroppen för då hade min puls stuckit upp under träningen och det gjorde den inte. Tror istället att jag måste se till att få mer vila och återhämtning på schemat samt se till att jag får i mig vätska hemma (enklare på jobb av någon anledning). Tur nu att schemat är lugnare för nu är ju kostrådgivningen avklarad :-)

Här kommer dagens video. Första gången med 2 bells i 3 olika övningar (den första övningen vart helt ny för idag) på raken (9 reps - 7 reps - 5 reps). Ser att tekniken fallerar mot slutet men då vart jag lite yr... Jajaj bara att öva, öva, öva


Kommentarer

 1. Hej
  Ja jag ser inte att tekniken inte var där ..men men. Jag blir så impad..fatatr inte hur du hinner. Jag stiger upp kl 5.45 varje morgon (vardagarna) för att gå 6 km med hundarna, plus zumbaträning 3 gånger i veckan. hade så gärna velat göra ngt mer som nu "shapar" till formen på kroppen lite..men var finns tiden...den finns inte. Sonen tar tid, jobbet tar tid, hemmet tar tid..ja du vet..
  Ha en fortsatt bra tisdag
  kram sus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öh vad då inte fattar? Du gör ju samma sak!!! Du går upp samma tid som mig på vardagen skillnaden ligger i aktivitet. Men du är ju ute och rör på dig och får frisk luft. Plus zumba 3 ggr i veckan. Du Sus var stolt över allt du gör för det är många som inte går ett enda extra steg i veckan och det gör du varje dag!!!! Heja dig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…