Fortsätt till huvudinnehåll

Svag bloggerska

Hmm kände mig pigg och stark när klockan ringde kl 07 och det var dags för gymmet tillsammans med PT-Malou. Men något hände emellan sängen och gymmet för dagens pass var definitivt inte det kaxigaste. Jag kände mig matt, yr, illamående och bara svag. Krigade på och genomförde kettlebellspasset men inget man skriver hem till mamma om if you know what I mean.

När jag kom hem käkade jag lite ägg och sedan trots det fina vädret däckade jag i sängen. Sov som en stock i 2 timmar och nu har jag käkat gårdagens rester på ryggbiff och wokade grönsaker. Hinkat massvis med vatten och nu börja jag känna mig som människa.

Tror inte jag har något som står i kroppen för då hade min puls stuckit upp under träningen och det gjorde den inte. Tror istället att jag måste se till att få mer vila och återhämtning på schemat samt se till att jag får i mig vätska hemma (enklare på jobb av någon anledning). Tur nu att schemat är lugnare för nu är ju kostrådgivningen avklarad :-)

Här kommer dagens video. Första gången med 2 bells i 3 olika övningar (den första övningen vart helt ny för idag) på raken (9 reps - 7 reps - 5 reps). Ser att tekniken fallerar mot slutet men då vart jag lite yr... Jajaj bara att öva, öva, öva


Kommentarer

 1. Hej
  Ja jag ser inte att tekniken inte var där ..men men. Jag blir så impad..fatatr inte hur du hinner. Jag stiger upp kl 5.45 varje morgon (vardagarna) för att gå 6 km med hundarna, plus zumbaträning 3 gånger i veckan. hade så gärna velat göra ngt mer som nu "shapar" till formen på kroppen lite..men var finns tiden...den finns inte. Sonen tar tid, jobbet tar tid, hemmet tar tid..ja du vet..
  Ha en fortsatt bra tisdag
  kram sus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öh vad då inte fattar? Du gör ju samma sak!!! Du går upp samma tid som mig på vardagen skillnaden ligger i aktivitet. Men du är ju ute och rör på dig och får frisk luft. Plus zumba 3 ggr i veckan. Du Sus var stolt över allt du gör för det är många som inte går ett enda extra steg i veckan och det gör du varje dag!!!! Heja dig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…