Lite random sådär...

Jaha visste inte hur dessa bilderna skulle kategoriseras så det fick blir lite random... Idag har det blivit coreträning och zumba. Ville gärna köra stepen men knäna är lite möra så jag spara mig till the grand final imorgon. För det är ju redan sista träningsdagen på resan. Tiden går fort när man har roligt!!! Blev också några timmar vid poolen idag så trots en regnig förmiddag ska vi inte klaga. Hoppas ni har det bra där hemma!

Lite poolhäng med utsikt mot havet

Hmm skulle ta foto på mig själv efter ett svettigt pass men fick inte till det riktigt. Fast tyckte ändå det blev en kulig bild.

Får inte visa cigaretten på TV så då får man vara kreativ tydligen... 

En sådan här kungatron kan jag vänja mig vid. Vad säger du maken? 

Och titta fina Annesophie har en fjäril på axeln...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass