All you need is love!

Igår kväll var jag ju på "All you need is love" kvällen arrangerad utav 4Good på Palladium i Malmö. Vann en biljett hos Suzan och det vart jag glad för. En mycket trevlig kväll med bra föreläsare och i pausen blev vi bjudna på yoghurt med bär, jordgubbsmousserande, krämer och det fanns tex halsband till försäljning. De sistnämnda med fjärilar men det var så trångt i foajen att jag tröttnade på att slå mig fram :-(

Nästa föreläsning i Malmö skulle ske i september så då kanske du vill följa med? Här hittar du också FB gruppen: http://www.facebook.com/4goodnetwork och nedan lite bilder från kvällen.

Mysig scen
Satt på första raden men ack nej det var inte reserverat till mig... 
Så här nära kom jag
Malin Hammar som jag tyckte var väldigt underhållande och nu jäklar så är det Attraktionslagen som gäller i en specifik fråga...
Elizabeth Gummesson pratade om kommunikation och att vi kvinnor alltid väver in allt istället för att vara direkt. Det jag tar med mig härifrån är att kommunicera med hjärtat inte med rädsla.
Malin Berghagen avslutade kvällen och pratade om kärleken till sig själv och att man måste ta hand om sig själv.
 Dvs det är hårt arbete men värt det!
 Goodiebagen...
 ... som innehöll allt detta!
 Plus att vi fick en kylväska med Alpro produkter när vi skulle gå hem.

Kommentarer

 1. Åhh Malin Berghagen är såå bra!! Hennes sommarprogram är det bästa jag lyssnat på. Om o om igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj då har jag missat något - har aldrig hört henne tidigare.

   Radera
 2. Tack för sällskapet, det var en supertrevlig kväll! Fnissar lite när jag ser skillnaden på blogginlägg... jag skrev en hel roman med EN bild, resten av världen delar med sig av bilder istället. Olika hjärnor helt enkelt ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae jag var lite lat :-) Tack själv för ditt underbara sällskap!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass