Svag bloggerska

Hmm kände mig pigg och stark när klockan ringde kl 07 och det var dags för gymmet tillsammans med PT-Malou. Men något hände emellan sängen och gymmet för dagens pass var definitivt inte det kaxigaste. Jag kände mig matt, yr, illamående och bara svag. Krigade på och genomförde kettlebellspasset men inget man skriver hem till mamma om if you know what I mean.

När jag kom hem käkade jag lite ägg och sedan trots det fina vädret däckade jag i sängen. Sov som en stock i 2 timmar och nu har jag käkat gårdagens rester på ryggbiff och wokade grönsaker. Hinkat massvis med vatten och nu börja jag känna mig som människa.

Tror inte jag har något som står i kroppen för då hade min puls stuckit upp under träningen och det gjorde den inte. Tror istället att jag måste se till att få mer vila och återhämtning på schemat samt se till att jag får i mig vätska hemma (enklare på jobb av någon anledning). Tur nu att schemat är lugnare för nu är ju kostrådgivningen avklarad :-)

Här kommer dagens video. Första gången med 2 bells i 3 olika övningar (den första övningen vart helt ny för idag) på raken (9 reps - 7 reps - 5 reps). Ser att tekniken fallerar mot slutet men då vart jag lite yr... Jajaj bara att öva, öva, öva


Kommentarer

 1. Hej
  Ja jag ser inte att tekniken inte var där ..men men. Jag blir så impad..fatatr inte hur du hinner. Jag stiger upp kl 5.45 varje morgon (vardagarna) för att gå 6 km med hundarna, plus zumbaträning 3 gånger i veckan. hade så gärna velat göra ngt mer som nu "shapar" till formen på kroppen lite..men var finns tiden...den finns inte. Sonen tar tid, jobbet tar tid, hemmet tar tid..ja du vet..
  Ha en fortsatt bra tisdag
  kram sus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öh vad då inte fattar? Du gör ju samma sak!!! Du går upp samma tid som mig på vardagen skillnaden ligger i aktivitet. Men du är ju ute och rör på dig och får frisk luft. Plus zumba 3 ggr i veckan. Du Sus var stolt över allt du gör för det är många som inte går ett enda extra steg i veckan och det gör du varje dag!!!! Heja dig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass