Tjejmilen - hur gick det till?

Som ni kanske minns så vann jag ett pris på Blogger Boot Camp i Stockholm från Running Sweden. Det var ju ett års medlemskap med Running Sweden men de är endast baserad i Stockholm. Då blev det ju lite svårt att utnyttja priset.

Därför blev lösningen att jag fick en anmälan till ett lopp plus ett träningsprogram. Första förslaget vart Lidingöloppet men det kändes lite hardcore för en nybörjare :-) Så mesen föreslog istället Tjejmilen och nu har bekräftelsen kommit plus träningsprogrammet. Yikes!

Så på måndag börjar min träning mot denna milen. Men jag kommer definitivt inte att stressa mot en specifik tid utan jag ska ta mig runt that´s it! Och ja jag kommer göra detta till ett eget äventyr för det skulle stressa mig något enormt om jag visste att någon satt och väntade på mig eller skulle ha följe. Det är ju den största anledningen till att jag tackat nej till lopp hittills.


Kommentarer

 1. Mes, är väl det sista man kan kalla dig. Du är otrolig. Även detta kommer du att klara galant.
  Lycka till/Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Margaretha för att du alltid tror på mig och peppar mig!!! Kram

   Radera
 2. Lycka till! Är också i sthlm den helgen men på supersaturday, ordna boende i tid, det kommer vara fullsmockat på alla hotell! kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan!!! Och ha så kul på Super. Var ju där ifjol och det är verkligen en upplevelse. Men det vet du väl redan :-) Kram

   Radera
 3. Tjejloppet på Lidingöloppet är 1 mil den också ;)!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte sträckan jag tänkte på här för den är densamma utan mer vem som springer och att Lidingöloppet är lite mer "elit" :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass