Perfekta värden!

Imorse vart det dags för hälsoundersökning genom jobbet. Vi har fått fylla i en enkät om våra kost och träningsvanor samt trivsel på jobb och stress. Och idag var det dags för personlig genomgång, blodtryck, blodsocker och kolestrol-mätning samt konditionstest.

Jag fick med beröm godkänt! Det som ställer till det är att jag fortfarande väger för mycket och min dumma svanskota. Fast jag fick perfekt blodtrycksvärde och jag hade väldigt bra kondition. Tyvärr delas det sista nämnda värdet med antal kilo så sköterskan sa att gick jag bara ner mer så skulle jag ha typ en elitkondition...

Blodsocker-värdet låg på 3,5 fastande (ska vara 4-6) så lite lågt men är nog för att jag inte får i mig lika mycket socker längre. Vidare så vart mitt kolestrolvärdet ett av de bästa hon sett!!! Total värdet låg på 3,5 (och man ska ha under 5,0) och HDL (det sk goda kolestrolet) låg på 1,47 (och det ska inte hamna under 1,0). Kunde inte låta bli att skoja till det och säga nämen så bra då att jag käkar LCHF och minst 2 ägg om dagen... Men hon tyckte inte det vart lika skoj om vi säger så...

Kommentarer

  1. Stort Grattis! Jag blev så glad o upprymd av att höra att d går så bra för dig. Trots att vi inte känner varann. (Ursäkta om d blev samma kommentar t din privata mail..)/ Lollo

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass