Min livs första joggingrunda!

Okej jag har laddat hela dagen för kvällens pass - mitt livs första joggingrunda!!! Är ju hög tid att påbörja träning inför Tjejmilen och nu har jag ju mitt Running Sweden träningsschema att följa. Första veckan är det 3 pass på 30 min vardera där jogg och snabb gång ska varvas efter ork dvs jogga så mycket som möjligt.

Och vet ni vad jag klarade det! Maken följde med som draghjälp men han hann ju inte med mig :-) Nästa gång får han cykla. Nej det gick inte i racerfart men jag lunkade på och joggade det mesta tiden. Hade pulsklockan på och resultatet blev att jag låg i pulszonen i ca 26 minuter med 128 genomsnitt och 146 som max. Stolt är jag som tusan!!!!

Nervös innan...

Ser ni förresten min fina rosa Running Sweden tröja?

 Svettig efter och jäkligt stolt!


Kommentarer

 1. Härlig känsla det där och skitbra jobbat.

  SvaraRadera
 2. Du är grym. Återigen visar du att INGET är omöjligt.
  Mycket BRA gjort/Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Margaretha!!! Snart är det du och jag som är ute och joggar :-) Kram

   Radera
 3. Du e bra du e duktig DU E BÄST!! Fy fasen vad bra gjort, det metala motståndet har släppt, och det fysiska kan ju ju knappast varit nån big deal. Crejms på dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack!!! Ja det kanske blir en löpare utav mig också :-) Kram

   Radera
 4. Du är grym Tina!! Stolt ska du vara - med råge :)

  SvaraRadera
 5. Jätte bra jobbat Kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cee - blir ju inspirerad utav dig och alla dina rundor :-) Kram

   Radera
 6. Härligt, bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat Tina!! Visste att du skulle klara det. :) Vad tyckte du?? Själv älskar jag att springa... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar Johanna! Okej till att älskar har jag inte kommit men jag tycker det är okej. Och det är ett långt steg för mig :-) Kram

   Radera
  2. Du kommer att lära dig älska det. Tro mig :P

   Radera
  3. Vi får väl se :-) Dags för nästa runda imorgon...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass