Tillbaka på PT-banan

Tisdag vilket ju betyder pass med PT-Malou. Vi körde efter jobbet idag för ovanlighetens skull. Som vanligt får PT-Malou mig att jobba hårdare än någon annan i gymmet. Jag badade i svett och golvet vart helt blött kring mig medan de andra gymmarna inte ens hade en svettdroppe i pannan. Hur är det möjligt???

Kroppen kändes faktiskt hyfsat fräsch efter träningsveckan så vi körde på. Blev mycket core och axlar idag plus lite kuligheter såsom ball slams. Gjorde bla plankan med armarna på balansbräda som sen PT-Malou ryckte i så jag fick kompensera med min balans. Börjar få lite kläm på sidoplankan också...

Och idag körde vi också en annan favoritövning: snatches med hantel! Tidigare har jag kört på 9 och 10 kilo men idag bidde det 12,5 sen 15 och ett försök på 17,5. Tjoho bloggerskan är stark!!!

Kommentarer

 1. Förut tyckte jag att det var jättejobbigt att svettas mycket när jag tränade. Jag såg det som ett tecken på att jag verkligen var fet.
  Nu ser jag det som att jag vågar ta i och utmana mig själv mer än var andra gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä att svettas is a good thing!!! Mer undrande vad de andra på gymmet håller på med...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass