Maten är fantastisk!

Vi är verkligen bortskämda med maten på denna resan. Man kan i princip äta dygnet runt! Finns en minibar på rummet med dricka och lite snacks som ingår så det är bara att ta för sig. Från kl 07.00 så öppnar den ena huvudrestaurangen. Finns nämligen två identiska bufferestauranger i två plan varav den ena äts det frukost i och den andra används till lunch och middag. Vid högsäsong är nog båda öppna för det finns plats för 2100 gäster här men just nu är vi ca 500...

Frukostbuffen serveras fram till kl 11.00 när Beach restaurangen tar över. Den har öppet till 18.00 och servera enklare och lite onyttigare alternativ såsom hamburgare, pasta, pizza, kakor men även sallad och frukt. Kl 12.30 öppnar den andra huvudrestaurangen för lunch tom 15.00. Då är värsta lunchbuffen uppdukad och det är bara att ta för sig.

Från kl 19.00 öppnar samma restaurang för middagsbuffe fram till 22.00. Skulle du vara lite sugen från 15.00-18.00 så finns det också en bageri med tillhörande cafe som har öppet. Och mellan 18.00-19.00 och 22.00-23.00 så kan du säkra upp med valfri glass från glassboxarna eller snacks från baren. Är du en sen middagsgäst så finns också nattrestaurangen som öppnar 23.00 till 07.00 för säkerhets skull.... Till alla mat så är det naturligtvis gratis dricka - allt från vatten, vin, öl, läsk till drinkar.

Som sagt det går ingen nöd på oss utan det svåra är alla frestelser... Hittills har det gått bra för mig. Jag har "syndat" lite på bröd och pizzaslice men än så länge har jag enbart druckit vatten och te, inte rört bakverken, efterrätterna och pommesen utan ätit bra mat som kyckling, lax, lammfärs, grönsaker, sallad och lite potatis och ris som kolhydratsladdning inför träningen. Har även ätit lite färsk frukt såsom ananas, vattenmelon och apelsin.

Imorgon på lördag tänker jag dock tillåta mig att spana in bageriet på eftermiddagen för lite kolhydratsladdning inför sista träningen samt efterrättsbuffen på kvällen till middagen.  Sen får jag se om det är så intressant och gott som jag tror...  Laddar upp matbilderna hemifrån för det tog mig 2 timmar att ladda upp träningsbilderna :-)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass