Dagens puls

Imorse vart det dags för premiär med pulsklocka on my own och döm om min förvåning när jag klev upp på löpbandet och helt plötsligt visades min plus... What? Haha det visade sig att de nya fina löpbanden på Studio S går att synka med Polar pulsklocka. Nämen se där!

Riktigt kul blev det idag för jag hade fullt upp med att befinna mig i the zone dvs mellan 118 och 154 i puls så jag körde på som tusan. Tiden gick väldigt snabbt och voila så hade jag kört en timme. Det blev snabb gång med ingen incline på ca 6,2 i speed, blandat med lite löpning och var femte minut så vart det incline 10-12 på speed 5,0-5,5. Jobbade på väldigt bra om jag får säga det själv :-)

Pulsresultatet blev nästan 52 minuter (och då var ju 5 min uppvärmning...) inom zonen med genomsnitt på 130 och max 154 dvs 70% på maxplus i snitt och uppe på nästan 83%. Testade också igår min vilopuls. Dvs jag gick och la mig i sängen med klockan och pulsmätarbandet på. Mätte under en halvtimme och det visade en vilopuls på 59. Ska testa några gånger till för att vara säker på resultatet.

Här kan du läsa lite kort om vilopuls: http://www.pulsklocka.nu/pulsbegrepp_vilopuls.php så jag är nöjd med mitt resultat. Nu gäller det bara att förbättra det :-)

Betyg godkänt...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass