Trött kämpe

Nu har vi kört sista passet och jag får säga att kroppen är mör. Benen är möra och stumma så det får bli överkropp nästa vecka PT Malou... Jag har sammanlagt tränat över 15 timmar denna veckan vi har varit här så det är jag himla nöjd med. Det absolut kuligaste har varit zumban!!!

Kommer bli bildkavalkad och reflektioner när jag kommit hem. Men nu är det dags att packa väska, äta sista buffemiddagen och säga gonatt till Turkiet. Imorgon förmiddag blir det hemfärd och jag längtar efter maken. Kommer nog sova gott i natt :-)


Kommentarer

  1. Trevlig resa hem skall bli skoj att se bilder kram Cee

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Cee! Ja det blir bildmaraton nu i några dagar :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass