Nu är det nära!


Om en vecka är jag och träningskompisen Sarah här i Turkiet. Vi reser nämligen nästa söndag (jättetidigt...) för en veckas träning i solen. Landar vid 11-tiden så vid denna tiden nästa vecka så borde vi ju fått lite sol på näsan och hunnit med ett träningspass...

Detta är verkligen lyx på högst nivå och något jag aldrig gjort tidigare. Lite nervös men framför allt förväntansfull. Ni vet lite hjärnspöke men jag känner ändå mig stärkt från BBC-helgen för klarade jag den så klarar jag ju detta :-) Och nu har jag ju lärt mig läxan gällande maten och laddning också så jag känner mig redo!

Det största dilemmat nu är packningen. Om det var svårt att packa för en träningshelg och sjutton packar man för en träningsvecka??? Hur varmt är det? Hur många pass kommer vi köra? Vanliga kläder? Bikini? Solkräm? Skor? Pengar? Får nog packa ner lite tvättmedel så man kan fultvätta för säkerhets skull :-)

Det är denna resan vi ska åka på: http://www.aerobicweekends.com/deluxe/ och bloggen följer ju med :-)

Kommentarer

  1. Ååh! Va härligt ni ska ha det! Hoppas det blir toppenkul, kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass